Acasă Istorii din spatele culisei Slusari amintește de Laundromat: Dodon face, de fapt, alianță cu Reidman

Slusari amintește de Laundromat: Dodon face, de fapt, alianță cu Reidman

0

Vicepreşedintele Platformei DA, vicespeakerul Parlamentului, Alexandr Slusari, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la crearea unui bloc electoral al socialiştilor cu comuniştii. Astfel, potrivit lui Slusari, „după o coaliţie cu cei care au furat miliarde din bănci, Dodon (liderul socialiştilor -„I.”) a creat în realitate o alianţă cu Oleg Reidman, omul care a propus baza legislativă pentru Laundromat şi a contribuit la nivel legislativ, prin o aşa zisă comisie de anchetă, la implementarea devalizării sistemului bancar în 2013-2014″.

Alexandr Slusari susține că acum „grupurile politico-criminale Plahotniuc, Şor, Platon şi Dodon vor acţiona în mod coordonat”.

„Cineva subestimează această coalizare. Un bloc larg al forţelor autentice antioligarhice, proeuropene şi naţionale, propus de Platforma DA, nu a fost creat. Nici la nivel micro nu vedem coagulări de forţe. Dar acum este vital ca alegătorii să înţeleagă că nicio forţă de centru-dreapta nu poate de una singură să contracareze alianţa oligarhică”, a spus politicianul.

Precizăm că miercuri, Igor Dodon şi Vladimir Voronin au semnat un acord privind crearea unui bloc electoral între PSRM şi PCRM, pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

Deputatul socialist, Vlad Batrîncea, şi membrul comitetului executiv politic al Comitetului Central al PCRM, Oleg Reidman, au depus la Comisia Electorală Centrală documente pentru a înregistra blocul electoral al socialiştilor şi comuniştilor. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.