Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Maia Sandu acuză că Dodon ar beneficia de suportul „bandiților”...

VIDEO // Maia Sandu acuză că Dodon ar beneficia de suportul „bandiților” în campanie, iar că Platon ar pregăti un nou furt bancar

0

Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporții. Astfel, ar încerca să ascundă realitatea prin minciuni, adevărul fiind că pune la cale un următor furt al miliardului. Cu asemenea acuzații a venit astăzi lidera PAS, contracandidata lui Igor Dodon din turul doi al alegerilor prezidențiale, într-o conferință de presă.

Potrivit Maiei Sandu, ca să se mențină la putere, Igor Dodon a cerut ajutorul celor mai mari bandiți, în schimbul eliberării acestora din închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare.

Acești bandiți astăzi umblă pe la agenți economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor, cer bani pentru a finanța campania lui Igor Dodon. El le promite protecție tuturor hoților care îl sprijină în această campanie electorală. El este disperat, se simte ca o fiară încolțită, și, după ce a vândut țara, este gata să vândă și viitorul oamenilor din Republica Moldova” a spus Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, Maia Sandu spune că „trebuie să ne mobilizăm și să ieșim la vot, pentru a scăpa țara de Igor Dodon și bandiții, cărora Dodon le oferă protecție”.

Oameni buni, e de datoria noastră să alungăm bandiții de la conducerea țării noastre. El nu are nici o armă împotriva votului nostru. Nici o minciună nu poate opri un popor care este furat și batjocorit. Avem 10 zile în care să muncim împreună și să-l alungăm de la putere. Pe 15 noiembrie îl dăm jos și începem să rezolvăm problemele adevărate ale țării.  În primul rând, o să începem o luptă crâncenă împotriva tuturor bandiților și hoților. Vom începe o luptă dură împotriva tuturor judecătorilor și procurorilor care protejează hoții și bandiții. Voi declara combaterea corupției prioritate de securitate națională și voi insista pe înăsprirea considerabilă a pedepselor pentru corupția politică. Voi insista pe înăsprirea pedepselor pentru trădare de țară, așa încât nimeni să nu mai îndrăznească vreodată să-și vândă țara și interesele cetățenilor”, promite Sandu.

De asemenea, în calitate de președinte lidera PAS spune că va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a dizolva actualul Parlament. 

„Voi fi dură cu toți șefii și șefuleții care vor cere mită sau vor pune presiune pe mediul de afaceri. Vom pune capăt acestui dezmăț” a precizat Maia Sandu.

realitatea.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.