Acasă Comunicate de presă SIS: Au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol...

SIS: Au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol care au răpit polițistul de la Florești

2

Serviciul de Informații și Securitate anunță că au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, care au participat la răpirea polițistului din cadrul Inspectoratului de Poliție Florești. Totodată, SIS susține întreprinde măsuri operative pentru stabilirea circumstanțelor răpirii a angajatului IP Florești.

Au fost identificați angajații așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, care au participat la răpire. Materialele prealabile obținute vor fi transmise în adresa Procuraturii Generale în suportul măsurilor procesual-penale inițiate pe cazul dat”, anunță SIS într-un comunicat de presă.

SIS anunță că face tot posibilul eliberarea de urgență a cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv prin activizarea canalelor operative.

Totodată, Serviciul de Informații și Securitate anunță că acesta nu este primul caz de răpire și menționează că a sesizat o amplificare a activităților provocatoare cu caracter destablizator din partea pretinselor structuri de forță din stânga Nistrului. Pe parcursul anului 2020, Serviciul a stabilit și documentat mai multe multiple cazuri de sechestrare și răpire a cetățenilor Republicii Moldova.

https://www.facebook.com/sis.md.oficial/posts/186724266306783

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

  1. Ca de obicei, cind rusilor li s-au epuizat metodele de santaj, sufla in focarele ce mocnesc, precum sunt Karabahul, Transnistria… Limbricii nu le dau pace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.