Acasă Comunicate de presă Complicele bărbatului de la Cahul, reținut pentru un permis de conducere de...

Complicele bărbatului de la Cahul, reținut pentru un permis de conducere de 350 de euro, a ajuns în custodia CNA

0

Un complice al bărbatului de la Cahul, reținut de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție pe 9 martie, în cadrul unui dosar de trafic de influenta, a ajuns în izolator. Acesta este bănuit că, împreună cu celălalt suspect, ar fi pretins 350 de euro  pentru a favoriza susținerea cu succes a examenelor pentru obținerea permisului de conducere.

Precizăm că, pe 9 martie, un bărbat din Cahul a fost reţinut de ofițerii DGT Sud a CNA şi plasat în izolator pentru 72 de ore. Bănuitul, ar fi cerut și primit de la denunțător 350 de euro pentru a-i favoriza susținerea cu succes a probei practice la examenul de calificare auto, categoria B, susținând ca ar avea influenta asupra membrilor comisiei de examene.

Pe acest caz a fost iniţiată o anchetă pentru trafic de influenţă. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 2 la 6 ani de detenţie sau amendă penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.