Acasă Social Sinteza CNA: Sechestru pe bunuri în valoare de circa 4 milioane de...

Sinteza CNA: Sechestru pe bunuri în valoare de circa 4 milioane de lei

0

Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestru, săptămâna trecută, pe bunuri în valoare de circa 4 milioane de lei, în baza delegaţiilor procurorilor. Printre bunurile confiscate se numără o încăpere locativă și una nelocativă, un teren pentru construcții, mijloace de transport, dar și bani în numerar.

Printre automobilele sechestrate este o Dacia Logan(anul fabricației 2009), un Ford Transit Connect (a.f. 2007) și o Kia Sportage (a.f. 2014).

De asemenea, direcţia analitică a efectuat 6 analize operaţionale pe cauze penale, alte 28 analize operaționale și 6 strategice, fiind în curs de elaborare.

Pe lână aceasta, în Direcţia legislaţie, 6 proiecte de acte normative sunt în examinare pentru efectuarea expertizei anticorupție, 1 proiect fiind expertizat și remis autorităților

Au fost înregistrate 981 materiale în cancelaria Centrului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.