Acasă Social FOTO // O șoferiță a ajuns la spital după ce automobilul pe...

FOTO // O șoferiță a ajuns la spital după ce automobilul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier

0

O șoferiță a ajuns la spital după ce automobilul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier în Capitală. Totul s-a produs ieri, 13 noiembrie, la ora 14:10, la intersecția străzilor Liviu Deleanu și Alba Iulia din sectorul Buiucani. 

Ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că un atomobil de model Volkswagen, condus de o șoferiță de 27 de ani, s-a tamponat cu un Nissan, la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, șoferița a avut de pătimit și a fost transportată la spital. Aceasta s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală și leziuni ușoare și se află în stare de gravitate medie. Ea nu necesită spitalizare.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și care din șoferi se face vinovat.

știri.md1

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.