Acasă Sport PSG, de neoprit pe piața transferurilor! Sumă uriașă pentru un fundaș de...

PSG, de neoprit pe piața transferurilor! Sumă uriașă pentru un fundaș de doar 19 ani

0
Paris Saint-Germain a realizat o campanie de transferuri impresionantă în această vară, Leo Messi find cel mai sonor nume adus pe Parc des Princes, iar formația din Ligue 1 este hotărâtă să continue în același stil.

PSG vrea să-l transfere definitiv pe Nuno Mendes de la Sporting

Printre jucătorii transferați de PSG în această vară s-a numărat și tânărul fundaș stânga Nuno Mendes (19 ani), care a fost împrumutat de la Sporting, pentru suma de 7 milioane de euro. Portughezul a strâns deja șase meciuri la vicecampioana din Ligue 1, dintre care patru ca titular.

Acum, PSG plănuiește să-l transfere definitiv pe Nuno Mendes, anunță jurnalistul Fabrizio Romano, care precizează că există o clauză de cumpărare în valoare de 40 de milioane de euro. Mutarea definitivă ar urma să se realizeze în 2022.

Gruparea franceză și-ar fi dorit să-l transfere definitiv pe Nuno Mendes încă din acest an, însă mutarea nu s-a putut realiza din cauza normelor impuse de fairplay-ul financiar. Dacă transferul definitiv se va realiza, PSG va plăti, în total, suma de 47 de milioane de euro celor de la Sporting.

Recent, Nuno Mendes a fost nominalizat de France Football pentru premiul acordat celui mai bun jucător sub 21 de ani, Kopa Trophy.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.