Acasă Sport Sheriff s-a calificat în turul doi al Ligii Campionilor

Sheriff s-a calificat în turul doi al Ligii Campionilor

0

Sheriff a acces în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. După 4-0 cu Teuta în deplasare, echipa din Tiraspol a învins campioana Albaniei și pe teren propriu, scor 1-0, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

Singurul gol a fost marcat deja în minutul 6, de Adama Traore. Antrenorul ucrainean Yuri Vernydub a folosit următorii jucători: Athanasiadis, Cristiano, Arboleda, Dulanto (Radeljic 46), Julien, Thill, Kyabou, Luvannor (Yansane 46), Traore (Bizjak 82), Castaneda (Zapata 71), Dago (Banda 60).

„Nu am forțat pentru că, după victoria clară din primul meci, trebuia să economisim forțele. În același timp, doresc și un fotbal mai spectaculos pentru că au venit spectatorii să ne susțină”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Yuri Vernydub.

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Sheriff va întâlni învingătoarea perechii Alashkert – Connah’s Quay.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.