Acasă Sport Cum a comentat Ronald Koeman oferta primită de Lionel Messi de la...

Cum a comentat Ronald Koeman oferta primită de Lionel Messi de la PSG

0

Ronald Koeman a participat la conferința premergătoare partidei dintre Barcelona și Granada, unde a comentat și despre un eventual transfer al lui Lionel Messi la Paris Saint Germain. Jurnalistul brazilian Marcelo Bechler a anunţat, marţi seară, în premieră pentru TNT Sport Brazilia, că PSG i-a făcut o ofertă „imbatabilă” lui Leo Messi (33 de ani).

Ronald Koeman nu crede că Messi a fost ofertat de PSG

Conform ziaristului care trăieşte în Barcelona, PSG i-a pus pe masă lui Leo un contract pe două sezoane, 2022-2024, cu opţiune pentru încă unul.

Tehnicianul catalanilor, Ronald Koeman, nu crede în veridicitatea acestui zvon lansat în presa braziliană, dar, totodată, a declarat că și-ar dori ca Messi să rămână jucătorul Barcelonei până la sfârșitul carierei sale.

”Sincer, nu mă interesează, pentru că nu știu dacă este adevărat. Sper ca Leo să rămână alături de noi. După părerea mea, el trebuie să își încheie cariera de jucător aici. Este decizia lui. Sunt preocupat doar de câștig acum. Să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului”, a declarat Koeman, citat de Barca Blaugranes.

Messi ar putea fi coleg şi cu Ronaldo la PSG!?

Marţi, presa din Italia anunţa că starul portughez s-a decis şi că va pleca de la formaţia torineză, dacă aceasta nu va evolua în sezonul viitor din UEFA Champions League. Tuttosport scrie că Ronaldo are două variante la dispoziţie: PSG şi Manchester United.

Juventus se află pe locul 4 în Serie A, ultimul care asigură calificarea în viitorul sezon al UCL. Bianconerii sunt la egalitate de puncte (66) cu Napoli, ocupanta locului 3, şi cu AC Milan, care a căzut pe 5 după eşecul cu Lazio (3-0).

Conform sursei citate, Cristiano Ronaldo se gândea serios să plece de la Juventus, după rezultatele dezamăgitoare din ultima vreme, iar acum s-a decis: îi va spune „adio” actualei sale echipe, dacă aceasta nu va prinde unul dintre primele 4 locuri la finalul sezonului.

Mai degrabă, însă, PSG vrea să dea una dintre cele două lovituri şi încearcă să se asigure de un plan B în cazul în care Barcelona îl convinge pe Messi să rămână în Catalonia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.