Acasă Social Sfârşit de săptămână răcoros şi cu ploi. Prognoza meteorologilor

Sfârşit de săptămână răcoros şi cu ploi. Prognoza meteorologilor

0

Vreme răcoroasă, pe alocuri cu ploi şi descărcări electrice, vor caracteriza acest sfârşit de săptămână, conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), transmite MOLDPRES.

Conform meteorologilor, pe parcursul zilei de sâmbătă, în ţară se prevăd valori termice încadrate între 15-20 de grade. Noaptea termometrele vor indica 8-13 grade Celsius.

Duminică, 17 mai, va fi puţin mai cald, temperaturile diurne oscilând între 17-22 de grade. În weekend, pe întreg teritoriul ţării sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Următoarea săptămână va demara cu cer senin şi temperaturi până la 27 de grade Celsius.

Până pe 18 mai, în râurile mici din centrul și sudul țării și bazinele acvatice din țară se menţine secetă hidrologică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.