Acasă Politic Sergiu Litvinenco, despre decizia CSM de a nu-l numi în funcția de...

Sergiu Litvinenco, despre decizia CSM de a nu-l numi în funcția de judecător pe Mihai Murguleț: “ Se pare că sistemul judecătoresc a fost luat din nou în captivitate

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco spune că sistemul judecătoresc a fost luat din nou în captivitate, după ce în cadrul ședinței CSM, cererea lui Mihai Murguleț cu privire la ocuparea funcției de judecător până la atingerea plafonului de vârstă a fost respinsă.

Mihai Murguleț, judecătorul care a scos la lumină mai multe ilegalități crase comise de gașca de bandiți în mantii de pe timpul lui Plahotniuc (Druță, Sternioală, Pavliuc și alții ca ei), a fost „decapitat” astăzi de CSM-ul ”reformat” – i-a fost refuzată numirea ca judecător până la atingerea plafonului de vârstă. Altfel spus, acesta urmează a fi dat afară din sistemul judecătoresc, a scris deputatul PAS.

Deputstul mai spune că președintele Dodon a preluat controlul total al CSM-ulii, lucru posibil ca urmare a împărțirii politice a celor patru poziții noi de membri ai CSM numiți de Parlament, cu puțin timp în urmă.

s-au târguit ca la piața, până la urmă doi membri au revenit PSRM-ului, iar doi PD-ului. Este trist acest lucru. Însă, pe de altă parte, prin ceea ce face Dodon mai ales în ultima vreme, arată tot mai mult că nu se deosebește prea mult de Plahotniuc. Și Dodon trebuie să știe că, procedând ca Plahotniuc, va ajunge cam tot acolo unde este Plahotniuc. Numai că, în loc de soarele din Miami, va vedea, în cel mai bun caz, ghețarii de pe Rostov pe Do(do)n…, a adăugat Litvinenco.

Amintim câ CSM a respins în ședința de astăzi, cererea judecătorului Mihai Murguleț. Pentru transmiterea cererii lui Murguleț președintelui țării au votat 4 persoane, contra votând 7 persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.