Acasă Justiţie Șeful SPIA spune ce riscă cei doi polițiști de la PF care...

Șeful SPIA spune ce riscă cei doi polițiști de la PF care au urmărit cu indiferență cum un tânăr este bătut și atacat cu cuțitul

0

Pe cazul din localitatea Criva, raionul Briceni, unde într-o stație PECO un bărbat a fost amenințat cuțitul și bătut de către un contrabandist chiar sub ochii a doi Polițiști de Frontieră, a fost pornită o anchetă internă, pentru a stabili toate circumstanțele, iar ulterior vor fi luate toate măsurile de rigoare pentru ai sancționa pe cei doi polițiști de frontieră în conformitate cu legislația în vigoare. Declarația a fost de către șeful Serviciului Protecție Internă și Anticorupție, Ion Mămăligă.

„Evident că această atitudine manifestată de cei doi angajați MAI, în timp ce au asistat la o încălcare crasă a ordinei publice și nu au intervenit, nu face față instituției, funcțiilor deținute, dar nici uniformei pe care o poartă. Vom lua toate măsurile de rigoare în acest caz, iar cei doi vor fi trași la răspundere disciplinară sau poate chiar penală, în dependență de rezultatele anchetei”, a subliniat Mămăligă.

Amintim că, DESCHIDE.MD a intrat în posesia imaginilor cu cazul din stația PECO. Agresorul se afla în stare de ebrietate când a amenințat casierul și operatorul cu un cuțit, după care i-a luat la pumni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.