Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Procurorul de caz cere aplicarea măsurii preventive – arest pentru...

ULTIMA ORĂ! Procurorul de caz cere aplicarea măsurii preventive – arest pentru 30 de zile pe numele lui Stoianoglo

0

Procurorul de caz, Victor Furtună cere aplicarea măsurii preventive – arest pentru 30 pe numele lui Stoianoglo. Un demers în acest sens a fost depus astăzi, 7 Octombrie.

Informația a fost confirmată public chiar de avocatul procurorului general suspendat, Vasile Gafton.

Amintim că procurorul Procuraturii Anticorupție, Victor Furtună, desemnat să examineze sesizarea depusă de deputatul Lilian Carp, a început urmărirea penală împotriva Procurorului General, Alexandr Stoianoglo. În sesizarea depusă, Lilian Carp a solicitat investigarea procurorului general sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și corupție pasivă. Acesta invocă legături dintre Veaceslav Platon și Alexandr Stoianoglo în spălătoria de bani, numită „Laundromat”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.