Acasă Comunicate de presă Se comporta suspect și a fost oprit de carabinieri: Ce avea un...

Se comporta suspect și a fost oprit de carabinieri: Ce avea un tânăr la el

0

Un tânăr de 22 de ani a fost oprit de carabinieri pentru verificări, după ce oamenii legii au observat că se comporta suspect. Totul s-a întâmplat astăzi, 27 mai, în sectorul Buiucani al capitalei.

Carabinierii l-au oprit și au găsit la el două radiouri pentru automobile, un bloc de sistem de culoare neagră, proveniența cărora tânărul nu a putut-o explica. 

La fața locului a fost solicitat grupul operativ pentru ridicarea bunurilor. Ca urmare, tânărul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru identificare și documentare. 

Totodată, tânărul a recunoscut că avea la el și un pachețel cu o substanță albă asemănătoare drogurilor. Aceasta a fost transmisă pentru expertiză.

Alte circumstanțe se stabilesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.