Acasă Politic Scrisoarea lui Voronin către Macron: Poate vă preocupați de șobolani?

Scrisoarea lui Voronin către Macron: Poate vă preocupați de șobolani?

1

Liderul PCRM, fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a adresat o scrisoare deschisă președintelui Franței, Emmanuel Macron.

Motivul pentru care Voronin a decis să-i scrie lui Macron ține de declarațiile făcute recent de către președintele francez despre Republica Moldova, transmite SafeNews.md cu referire la Realitatea.md.

”Dvs. ați spus că o susțineți pe Maia Sandu în contextul ”încercărilor Rusiei de a destabiliza situația din Republica Moldova”. Trebuie să vă anunț că Dvs., cu părere de rău, ați devenit parte a unei campanii de propagandă pentru destabilizarea situației din Republica Moldova și promovarea unei minciuni în masă”, scrie Voronin.

Vladimir Voronin a încercat să îl convingă pe Emmanuel Macron că Republica Moldova se află într-o situație de criză fără precedent, din cauza ”unei guvernări incompetente”.

”Pentru a vă crea o impresie obiectivă despre situația din Republica Moldova, este necesar doar să puneți la dubii existența unei „urme rusești” în protestele din țara noastră. Sunt convins că Dvs., născut în țara marelui sceptic Voltaire, sunteți capabil să o faceți”, mai scrie Voronin.

Într-un final, Vladimir Voronin i-a amintit lui Emmanuel Macron că și în Franța, zilnic, au loc proteste, iar Parisul nu mai pare a fi un oraș al iubirii.

”Turiștii care vizitează Parisul povestesc despre mari proteste, mormane de gunoi și mii de șobolani care aleargă prin oraș. Păi, în acest caz, poate ar fi mai bine să vă ocupați de șobolanii voștri decât să-i susțineți pe cei din Moldova?!”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.