Acasă Sport Scandal uriaș după Uruguay – Ghana: Nenorociți și o adunătură de hoți

Scandal uriaș după Uruguay – Ghana: Nenorociți și o adunătură de hoți

0

Un scandal uriaș a izbucnit la finalul partidei dintre Uruguay și Ghana, scor 2-0, meci la capătul căruia naționala lui Suarez nu a reușit să se califice în optimile de finală ale CM din Qatar.

Jose Maria Jimenez, fundașul în vârstă de 25 de ani din naționala Uruguayului a avut o ieșire extrem de vehementă la finalul partidei câștigate de echipa sa cu scorul de 2-0 în fața Ghanei, la Cupa Mondială, transmite SafeNews.md cu referire la adevarul.ro.

Scorul nu a fost suficient pentru ca Uruguay să avanseze în optimi, aceștia mai având nevoie de un singur gol pentru a depăși Coreea de Sud la golaveraj. 

Jimenez, Cavani și alți jucători uruguayeni i-au reproșat arbitrului neamț Daniel Siebert faptul că nu a acordat o lovitură de pedeapsă, după un fault comis în careu asupra lui Darwin Nunez. 

Fundașul Uruguayului s-a îndreptat violent spre „central”, la finalul meciului, iar camerele au surprins momentul în care fotbalistul a rostit mai multe cuvinte care ar putea să îi aducă o suspendare drastică.

„Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!”, a strigat Jimenez, citat de TyC Sports. 

De aceeași părere este și tehnicianul Uruguayului, care a făcut declarații la finalul meciului. 

„Este foarte clar ce s-a întâmplat, asta este tot ce putem spune acum”, a precizat tehnicianul cu privire la mai multe decizii luate de arbitrul neamț. 

Ghana și Uruguay au o întreagă poveste în spate. Cele două echipe au jucat cu calificarea pe masă, la fel ca în 2010, când partida s-a lăsat cu un scandal uriaș.

La Mondialul din Africa de Sud, în sferturile de finală,  Luis Suarez a făcut henț pe linia porții, la ultima fază a meciului, privându-i pe ghanezi de o victorie istorică. Atacantul uruguayan a fost eliminat, dar penalty-ul a fost ratat de cel mai bun jucător al africanilor, Gyan.

S-a ajuns atunci la loviturile de departajare, unde sud-americanii au avut câștig de cauză! Gyan a devenit oaia neagră a africanilor, primind chiar și amenințări cu moartea de la proprii suporteri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.