Acasă Social Șase decese noi provocate de infecția cu Covid-19. Bilanțul ajunge la 490...

Șase decese noi provocate de infecția cu Covid-19. Bilanțul ajunge la 490 de cazuri

0

Alte șase decese provocate de infecția cu Covid-19 au fost înregistrate în R. Moldova în ultimele 24 de ore. Bilanțul ajunge la 490 de cazuri

Deces 485: Bărbat de 89 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM Nr. 1, pe data de 3 iunie.  Comorbidități: cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 486: Femeie de 88 ani, din mun. Chișinău, internată pe la SCM Nr. 1, pe data de 4 iunie. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Deces 487: Femeie de 63 ani, din r-nul Basarabeasca, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II, cardiomiopatie mixtă.

Deces 488: Bărbat de 64 ani, din r-nul Cimișlia, internat la SR Cimișlia, pe data de 11 iunie. Comorbidități: demență vasculară, polineuropatie.

Deces 489: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM Nr. 1, pe data de 29 mai. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

Deces 490: Bărbat de 58 ani, din r-nul Comrat, internat la IMSP SR Comrat, pe 18 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, accident vascular cerebral.

În total, 8212 persoane s-au tratat de infecție și 490 au decedat din cauza COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.