Acasă Social Alte 40 de de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul...

Alte 40 de de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor sistemului medical

0

Până astăzi, 23 aprilie, sunt confirmate în total 698 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, anunță reprezentanții ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale(MSMPS).

Potrivit MSMPS, în ultimele 24 de ore, au fost confimați pozitiv alți 40 de lucrători medicali: asistenți medicali – 20, medici – 11, felceri -2, farmacişti – 1, personal auxiliar – 6.  

În total au fost înregistrate cinci cazuri de decese în rândul angajaților din sistemul medical. 

Potrivit MSMSPS, cei mai mulți medici infectați sunt din cadrul spitalului raional și asistența medicală urgentă din Soroca- 118, Ștefan –Vodă- 55,  Fălești- 44, Glodeni-34.

Bilanțul cazurilor de infecție cu noul virus în R. Moldova a ajuns la 2778, 195 dintre aceștia fiind în stare gravă. Totodată sunt înregistrate 560 de cazuri de recuperare și 75 de decese.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.