Acasă Uncategorized Șapte oameni au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit în nordul...

Șapte oameni au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit în nordul Italiei. Cei șase pasageri erau străini

0

Șapte oameni au murit, după ce un elicopter s-a prăbușit sâmbătă în nordul Italiei. Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă muntoasă, în condiţii meteorologice dificile.

Toți cei 7 ocupanți ai elicopterului prăbușit în Italia și-au pierdut viata. Au fost găsiti si cei 2 dispăruți. Autoritățile italiene au anunțat și naționalitățile victimelor: e vorba de 4 cetățeni turci, 2 libanezi, plus pilotul italian.

Aparatul de zbor plecase din orașul Lucca și se îndrepta către Treviso. Elicopterul a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă muntoasă, în condiţii meteorologice dificile.

Elicopterul decolase joi din localitatea Lucca, situată în regiunea Toscana, şi se îndrepta spre oraşul Treviso, din regiunea Veneto, aflată în nordul ţării.

Aparatul de zbor a dispărut de pe ecranele radar în timp ce survola o zonă deluroasă şi împădurită, în condiţii meteorologice dificile.

La bordul elicopterului se aflau şapte persoane, printre care patru oameni de afaceri turci care lucrau pentru compania Eczacibasi Consumer Products şi participaseră la o expoziţie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.