Acasă Alegeri 2020 PAS anunță când vor depune semnăturile la CEC. Va avea loc și...

PAS anunță când vor depune semnăturile la CEC. Va avea loc și o manifestație de protest

0

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) anunţă că mâine va depune la CEC semnăturile colectate de liderul Maia Sandu. În acest context, partidul anunță că vor cere respectarea dreptului la vot al tuturor oamenilor din ţară şi de peste hotare, indiferent că sunt din Vest sau din Est, cu condiţia ca aceştia să fie oameni reali!” și că vor organiza o manifestaţie de protest la Comisia Electorală Centrală (CEC)

„Mâine, 23 septembrie, mergem la CEC să depunem semnăturile colectate pentru candidatul PAS, Maia Sandu, începând cu ora 12:00. De asemenea, vom cere respectarea dreptului la vot al tuturor oamenilor din ţară şi de peste hotare, indiferent că sunt din Vest sau din Est, cu condiţia ca aceştia să fie oameni reali!” se arată în anunțul PAS.

Mai mult, reprezentanții PAS susțin că Dodon nu poate lupta cinstit și se acunde în spatele CEC-ului.

„Dodon ştie că pierde alegerile, că oamenii nu-l vor vota. Dodon este laş, el nu poate lupta cinstit şi se ascunde în spatele CEC-ului. Numeroase semnături pentru înregistrearea prealabilă în vederea deschiderii unor secţii de vot în Rusia sunt false. PAS a cerut CEC să le verifice şi anuleze semnăturile false. De asemenea, CEC încearcă, în mod nejustificat, să blocheze finanţarea candidaţilor de către partide. Un alt risc de fraudare a alegerilor este transportarea organizată şi contra bani a alegătorilor din regiunea transnistreană”, menţionează PAS.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.