Acasă Alegeri 2020 Sandu: Moldova nu mai poate aștepta încă 4 ani pentru a avea...

Sandu: Moldova nu mai poate aștepta încă 4 ani pentru a avea un președinte bun

0

Republica Moldova nu mai poate aștepta încă patru ani pentru a avea un președinte bun. De această părere este candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, și a fost exprimată la o întrevedere cu alegătorii din raioanele Glodeni, Râșcani și Drochia.

Liderul PAS, Maia Sandu, a declarat că a venit vremea oamenilor buni, care vor munci și vor ridica țara de pe brânci.

„Țara asta nu mai are patru ani de zile ca să-și permită să mai stea în corupție și în incompetență. O să muncim și sunt sigură că în câteva săptămâni o să reușim. E vremea noastră, e vremea oamenilor buni”, a declarat Sandu.

Susținătorii Maiei Sandu, care au participat la întrevederile cu liderul PAS, au declarat că aceasta este o persoană curajoasă și onestă, care merită voturile lor.

„Demult așteptam o persoană curajoasă. E o femeie, într-adevăr, firavă, dar are o putere extraordinară. Și e cinstită, onestă, ceea ce demult așteptam – un lider!”

Aceștia au mai declarat că, în ultimii ani, foarte multe acțiuni ale conducerii țării nu au fost îndreptate spre binele poporului. De aceea, ei își doresc o persoană sinceră și muncitoare în fruntea țării.

orheitv.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.