Acasă Politic Sandu, despre protestul AUR: Nu verific rapoartele financiare ale partidelor

Sandu, despre protestul AUR: Nu verific rapoartele financiare ale partidelor

0

„Președinția nu verifică rapoartele financiare ale partidelor în campania electorală”. Acesta este răspunsul președintei Maia Sandu la protestul Partidului Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR), vociferat la emisiunea „Secretele Puterii” la Jurnal TV.

„Înțeleg că au protestat. Din fericire, sau din nefericire, Președinția nu verifică rapoartele financiare ale partidelor politice în campanie. Această responsabilitate ține de alte instituții. Am spus și mai devreme că, e foarte important ca toate cheltuielile partidelor să fie reflectate în rapoarte și de asta se ocupă CEC. Proteste se fac ca să se atragă atenția la campania concurenților electorali”, a spsu Maia Sandu, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md.

Amintim că membrii AUR și-au continuat protestul la 30 iulie. De la sediul SIS aceștia au mers la sediul Președinției. Concurenții electorali o acuză pe președinta țării, Maia Sandu, că ar avea tangențe cu o posibilă excludere AUR din cursa electorală. Iată reacția instituției.

„SIS admite anumite derapaje anti-democratice grave. Maia Sandu fiind șefa directă a SIS poate opri aceste abuzuri. Dacă campania electorală va continua în același ritm, nu vom putea să o numim onestă”, a spus liderul AUR, Vlad Bilețchi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.