Acasă Sport Rugby Team UTM a devenit din nou campioană a Moldovei la rugby...

Rugby Team UTM a devenit din nou campioană a Moldovei la rugby 10

0

Rugby Team UTM a devenit campioană a Moldovei la rugby 10, ediția 2024. În cadrul etapei a treia, UTM a obținut două victorii și o remiză, la fel ca Sporting, care s-a clasat pe locul 2. Podiumul a fost completat de Concept, care a suferit trei înfrângeri în ultima etapă, inclusiv cu tinerii de la Sirius, transmite IPN.

În etapa a 3-a au fost înregistrate următoarele rezultate: UTM – Sirius 15-14, Concept – Sporting 7-43, Sporting – UTM 5-5, Sirius – Concept 15-7, UTM – Concept 24-0 și Sirius – Sporting 0-29.

„Aceste trei etape au fost importante și pentru selecționerul Veaceslav Titica care i-a urmărit atent în ce formă se află jucătorii naționalei înaintea unui meci important din cadrul Campionatului European, cel cu Bulgaria de la Chișinău, programat pe 4 mai”, a declarat președintele Federației Sportive Naționale de Rugby, Anatolie Curechi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.