Acasă Sport Ronaldo, pus la zid de o legendă a lui Liverpool: Niciun club...

Ronaldo, pus la zid de o legendă a lui Liverpool: Niciun club nu îl vrea

0

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a părăsit Old Trafford la pauza meciului amical dintre Manchester United și Rayo Vallecano, scor 1-1, gest care i-a adus critici din partea antrenorului Erik ten Hag (52 de ani).

Vorbele antrenorului olandez l-au făcut pe Ronaldo să-și dorească și mai tare plecarea de la Manchester United, pe care vrea să o obțină de mai multe săptămâni.

Jamie Carragher (44 de ani), fotbalist legendar al lui Liverpool, este de părere că nici antrenorul, nici colegii lui Ronaldo nu îl mai vor pe portughez la echipa lor.

„Mereu am crezut că Ronaldo a fost un transfer ciudat. Am știut mereu că va veni această situație, chiar și cu trecutul lui la Manchester United.

A semnat un contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire pe un an, ceea ce nu mi-a venit să cred. El nu se va lăsa niciodată condus de nimeni.

Acum are 37 de ani, nu mai este același jucător. Încă este un marcator grozav, dar nu mai e la fel. Niciun club din Europa nu îl vrea în acest moment, deși s-ar putea să mă înșel.

Dar nu pare că Manchester United va fi capabilă să scape de el. Și cred că dacă îl întrebi pe Ten Hag, nici el nu îl dorește.

Nici măcar vestiarul lui Manchester United nu cred că îl dorește acum pe Cristiano Ronaldo”, a declarat Carragher, conform presei britanice.

În urma acestui episod, Ten Hag a lăsat de înțeles că nu i-a permis lui Ronaldo să plece de pe Old Trafford la pauza meciului și a transmis că gestul său este „inacceptabil”.

Potrivit presei britanice, CR7 a aflat că antrenorul său i-a criticat public decizia de a pleca la pauză și a hotărât să încerce cu atât mai tare să își găsească o nouă echipă pentru ediția 2022/2023.

De altfel, Ten Hag ar fi decis că îl va lăsa pe banca de rezerve pe Ronaldo la meciul cu Brighton, din prima etapă a campionatului Angliei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.