Acasă Sport Deşi transferul lui Luis Suarez la Juventus părea ca şi făcut, situaţia...

Deşi transferul lui Luis Suarez la Juventus părea ca şi făcut, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar atacantul şi-a ales altă destinaţie

0

Deşi transferul lui Luis Suarez (33 de ani) la Juventus părea ca şi făcut, situaţia s-a schimbat la 180 de grade, iar atacantul şi-a ales altă destinaţie.

Uruguayanul a ales să meargă la Atletico Madrid, pentru a lucra cu Diego Simeone, scrie presa catalană. Juventus a făcut tot posibilul pentru a-l lua pe atacantul Barcelonei, anunţă cotidianul Sport, însă degeaba.

Campioana Italiei ajunsese la un acord cu gruparea de pe Camp Nou, pentru transferul lui Suarez: 3 milioane + alte 13, ca bonusuri de performanţă. Dar, în acel moment, pe fir a intrat Atletico Madrid, care l-a „deturnat” pe uruguaya.

„Suarez preferă să continue în Spania şi să joace pentru un antrenor pe care îl respectă foarte mult şi cu care se identifică – Cholo Simeone”, scriu cei de la Sport.

Luis Suarez a stopat negocierile cu Juventus şi a lăsat-o cu ochii în soare pe „Bătrâna Doamnă”. Transferul său la Atletico Madrid va fi anunţat oficial în zilele următoare.

Juventus s-a reorientat repede, după ce l-a pierdut pe Luis Suarez. Campioana Italiei a ajuns la un acord cu Chelsea, pentru transferul lui Olivier Giroud, anunţă Sky Italia.

Gruparea londoneză va primi 5 milioane de euro în schimbul vârfului francez de 33 de ani, care va semna un contract pe 2 ani cu Juventus.

Olivier Giroud va avea un salariu anual de 4,5 milioane de euro la campioana Italiei.

JURNAL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.