Acasă Sport Ronaldo a egalat recordul de goluri marcate deținut de Pele

Ronaldo a egalat recordul de goluri marcate deținut de Pele

0

Golul înscris de Cristiano Ronaldo a egalat recordul de goluri marcate deținut de Pele. Presa sportivă internaţională notează că ieri, în meciul Juventus – Sepzia din campionatul italian de fotbal, Cristiano Ronaldo a înscris golul care a egalat recordul de 767 de goluri marcate în carieră, deținut de Pele, transmite SafeNews.md cu referire la G4media.ro.

Odată cu această reușită, Ronaldo a ajuns la 20 de goluri în Seria A a campionatului italian, plasându-se pe primul loc la numărul de goluri înscrise, pe locul secund, cu 18 goluri, se plasează Romelu Lukaku, jucător al Internazionale Milano.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.