Acasă Sport Ronald Koeman a găsit atacant pentru Barcelona! Suma de transfer + când...

Ronald Koeman a găsit atacant pentru Barcelona! Suma de transfer + când va fi prezentat

0

FC Barcelona se află în căutarea unui atacant, după ce despărțirea de Luis Suarez a devenit iminentă, iar catalanii au ajuns la un acord pentru transferul lui Memphis Depay, de la Olympique Lyon.

„Memphis Depay devine noul partener al lui Lionel Messi din ofensiva Barcelonei”, au anunțat olandezii de la De Telegraaf, vestea fiind ulterior preluată de publicațiile din Spania și confirmată de reputatul jurnalist Fabrizio Romano.

Barcelona îl transferă pe Memphis Depay, de la Lyon

După ce s-a înțeles cu atacantul olandez în urmă cu câteva zile, pentru un contract valabil până în iunie 2024, Barcelona a ajuns la un acord și cu Olympique Lyon. Catalanii vor plăti 30 de milioane de euro pentru Depay (25 de milioane de euro + bonusuri contractuale care se ridică la 5 milioane de euro).

Memphis Depay ar urma să fie prezentat la FC Barcelona până la finalul acestei săptămâni, la timp pentru debutul catalanilor în La Liga. Primul meci al echipei lui Ronald Koeman este programat în weekend-ul 26-27 septembrie, când va primi vizita lui Villarreal, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Depay, cerut de Koeman la Barcelona

Sursa citată adaugă că transferul lui Depay a fost dorința expresă a lui Ronald Koeman. Noul tehnician al formației de pe Camp Nou îl cunoaște foarte bine pe compatriotul său, cei doi lucrând împreună la naționala Olandei.

La bază extremă stânga, Depay poate evolua la fel de bine și în centrul ofensivei, ca număr 9, prestațiile sale de la Lyon fiind foarte apreciate.

Crescut la PSV Eindhoven, Depay a fost transferat de Manchester United, în 2015, pentru 34 de milioane de euro. După un sezon și jumătate pe Old Trafford, în care a strâns 53 de meciuri și 7 goluri, olandezul a mers în Franța, la Lyon, pentru 16 milioane de euro, unde a acumulat 140 de meciuri, 57 de goluri și 43 de pase decisive.

  • 3 goluri a reușit Depay în cele două meciuri disputate la Olympique Lyon în acest sezon.
  • 53 de meciuri și 19 goluri are Depay la naționala Olandei.
  • 30 iunie 2021 este data la care expiră înțelegerea lui Depay cu Lyon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.