Acasă Sport Cum se simte unul dintre bărbații răniți în explozia de la Botanica

Cum se simte unul dintre bărbații răniți în explozia de la Botanica

0

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți în urma unei explozii care s-a produs astăzi, 7 iulie, într-o curte de locuit din sectorul Botanica al Capitalei.

La fața locului s-au îndreptat forțele de ordine și toate serviciile specializate, iar zona a fost încercuită.

Unul dintre bărbații răniți în explozia din sectorul Botanica a fost transportat la Institutul de Medicină urgentă.

Contactată de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Dorina Arsene, a declarat că bărbatul este în stare gravă, dar stabilă.

Acesta a suferit răni în jurul feței și a umerilor.

Amintim că două persoane au fost rănite, iar una a decedat după ce o grenadă a explodat în curtea unui bloc de locuințe.

De asemenea, au apărut noi detalii despre deflagrația din curtea unui bloc de locuințe din sectorul Botanica al Capitalei care s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două, că ar fi vorba despre suicid.

ipn.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.