Acasă Justiţie Robu va cere la CSM acordul pornirii urmăririi penale a unui judecător

Robu va cere la CSM acordul pornirii urmăririi penale a unui judecător

1

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, urmează să solicite marți, 10 mai, Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea acordului la pornirea urmăririi penale în privința unui judecător.

Proiectul respectiv se regăsește pe ordinea de zi a ședinței CSM

De menționat că este prima ședință a Consiliului din această lună. Ultima ședință a CSM a avut loc la data de 20 aprilie și s-a soldat cu eliberarea acordului la pornirea urmăririi penale pe numele lui Valeriu Hudoba, magistrat din cadrul Judecătoriei Comrat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Mai cere și retragerea imunității Bandiților, Hoților, Talharilor, Mincinoșilor, Infractorilor, vorosorododonistlor, căci prea mulți sunt acolo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.