Acasă Social Reținut după ce a sunat la Poliție și a anunțat că a...

Reținut după ce a sunat la Poliție și a anunțat că a omorât un consătean

0

Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ocnița, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea unui omor. Cazul a fost raportat la Inspectoratul de Poliție Ocnița chiar de suspect, care a comunicat că, fiind în stare de ebrietate s-a întâlnit cu victima, un consătean în vârstă de 39 de ani, iar în urma unui conflict care a degenerat în bătaie, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri de cuțit. 

foto: politia.md

În noaptea de 19 spre 20 martie curent, în jurul orei 04:00, serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Ocnița a fost anunțat de un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Ocnița, că cu doar câteva minute în urmă a comis o crimă. Cadavrul bărbatului cu diverse lovituri de cuțit în diferite regiuni ale corpului, a fost supus examinării medico-legale pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Persoana suspectată de comiterea acestei infracțiuni a fost reținută pentru 72 de ore. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele cauzei.

La data de 19 martie, cadavrul unui bărbat de 32 de ani, locuitor al orașului Cimișlia, a fost depistat într-o fântână părăsită din extravilanul localității. Bărbatul era căutat din data de 9 martie, după ce sora acestuia a efectuat un apel telefonic la Inspectoratul de Poliție Cimișlia, comunicând că pe 7 martie fratele său a plecat de la domiciliu și nu s-a mai știut nimic de el.

În urma măsurilor speciale de investigație, de către IP Cimișlia în comun cu Direcția Sud a INI a IGP a MAI s-a stabilit că, la 7 martie curent, în jurul orei 22:00, în urma unui conflict care a avut loc anterior dintre victimă și un alt bărbat, cel din urmă împreună cu alți doi localnici au agresat fizic victima. Ulterior, aceștia au dus bărbatul la domiciliul unuia dintre ei și l-au maltratat până a decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au ascuns cadavrul într-o grotă care se afla în subsolul casei, unde l-au ținut timp de două zile. Ulterior, cadavrul a fost scos din subsol și transportat cu o căruță în extravilanul din apropierea orașului Cimișlia, unde l-au aruncat într-o fântână părăsită, acoperindu-l cu fân.

Persoanele bănuite în comiterea infracțiunii au fost reținute, iar la moment se petrec acțiuni de urmărire pentru elucidarea tuturor circumstanțelor cazului.

Foto: politia.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.