Acasă Politic Replica Președinției la investigația Ziarului Național: ”Cei care au publicat acest fals...

Replica Președinției la investigația Ziarului Național: ”Cei care au publicat acest fals vor răspunde în instanța de judecată”

0

După ce a negat faptul că s-a întâlnit cu Vlad Plahotniuc pe 30 august curent în Halkidiki, Igor Dodon amenință Ziarul NAȚIONAL cu judecata. Candidatul la funcția de președinte crede oponenții săi politici ar fi „aruncat” aceste „aberații”, pentru a-l „împiedica” să mai obțină un mandat de șef al statului.

„Se știe bine pe cine favorizează oligarhii în aceste alegeri și de ce ei fac tot posibilul pentru a împiedica realegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte. Atât din răzbunare, cât și pentru a prelua controlul politic, inclusiv controlul extern asupra țării. Sunt aberații aruncate de oponenții electorali. Cei care au publicat acest fals vor răspunde în instanța de judecată. Juriștii deja pregătesc o cerere în judecată, pentru a cere inclusiv dezmințirea acestei minciuni”, a scris pe Facebook Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a candidatului Dodon la prezidențiale.

Amintim că Ziarul Național a făcut publice astăzi, 9 octombrie, mai multe probe care ar demonstra că Dodon s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia pe 30 august 2020, hotelul Pomegranate, Halkidiki. Sursa scrie că scopul real al vizitei lui Igor Dodon de la finele lunii august curent în Grecia, când a ignorat sărbătorile naționale și a vrut să țină în secret deplasarea, a fost să se întâlnească cu Vlad Plahotniuc. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.