Acasă Politic PDCM va participa la alegerile generale locale: Chicu anunță cine este candidatul

PDCM va participa la alegerile generale locale: Chicu anunță cine este candidatul

0

Anatol Usatîi este candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut în această seară, 13 noiembrie, de liderul formațiunii, Ion Chicu. 

Potrivit fostului prim-ministru, decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PDCM din 12 noiembrie 2022. 

„S-a decis ca
1.Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va participa la alegerile generale locale din Republica Moldova din anul 2023;
2. Dl Anatol Usatâi, vicepreședinte PDCM, ex-ministru al Economiei și Infrastructurii, a fost aprobat în calitate de candidat al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de Primar General al mun. Chișinău”, a scris Ion Chicu într-o postare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.