Acasă Politic Renato Usatîi după decizia Curtea Constituțională

Renato Usatîi după decizia Curtea Constituțională

0

În urma sesizărilor depus de deputații Octavian Țîcu și Sergiu Litvinenco, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională introducerea Stării de Urgență. În context, liderului PN, Renato Usatîi constată că „judecătorii Curții Constituționale au dovedit stoicism”, transmite SafeNews.md cu referire la Punctul.md.

„Acum, așteptăm decizia șefului statului, care nu poate fi alta decât dizolvarea bordelului în care s-au cuibărit culiocari și prostituate politice. 

Parlamentul e al oamenilor țării și lor trebuie să le aparțină de-acum și până în veci”, a declarat liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Amintim că în cadrul ședinței din 31 martie a Parlamentului, a fost adoptată hotărârea de instituire a stării de urgență pentru 60 de zile – de pe 1 aprilie până pe 30 mai. 

Deputații au dezbătut acest subiect aproape 4 ore. Proiectul a fost susținut de deputații PSRM, partidului ȘOR și grupului foștilor democrați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.