Acasă Alegeri 2020 Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul Ucrainei în R.Moldova: ”Trebuie să dezghețăm...

Maia Sandu a discutat cu Ambasadorul Ucrainei în R.Moldova: ”Trebuie să dezghețăm imediat relațiile bilaterale cu Ucraina”

0

Președintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, la care a mulțumit pentru felicitările Președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelensky, și au discutat despre situația actuală din Republica Moldova și necesitatea cooperării strânse între cele două țări, transmite SafeNews.md cu referire la un comunicat al PAS.

 „Avem multe probleme comune, precum și multe oportunități pe care le putem realiza împreună. Trebuie să scoatem din izolare Moldova și să dezghețăm imediat relațiile bilaterale cu Ucraina. Totodată, am discutat despre sincronizarea activităților în contextul procesului de integrare europeană.” 

Președintele ales Maia Sandu a accentuat că Republica Moldova și Ucraina au o agendă plină, lucrul asupra căreia va fi reluat in cel mai scurt timp. Amintim că, Maia Sandu este deja așteptată în Ucraina. Ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, a anunțat că Ministerul ucrainean de EXterne deja pregătește vizita președintelui ales al Republicii Moldova în Ucraina. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.