Acasă Articol comercial Record pe 7777.md: O tânără din Bălți a câștigat pe fotbal de...

Record pe 7777.md: O tânără din Bălți a câștigat pe fotbal de 20 de mii de ori mai mult decât a pariat Ⓟ

0

Week-endul s-a dovedit a fi plin de evenimente fotbalistice incendiare, pe care nu le-au putut rata microbiștii din Moldova. Aceștia au profitat de intuiție, noroc și au câștigat sume impresionante din pariuri de succes. Au fost stabilite și recorduri – vă dăm detalii.

N.C. din Bălți a făcut praf mitul că fotbalul este doar pasiunea bărbaților. Mai mult, amatoarea sportului rege a stabilit recordul absolut al site-ului 7777.md: cu o miză de numai 2,95 lei, ea a câștigat 60 218,32 de lei. Câștigul este de peste 20 000 de ori mai mare decât suma mizei! N.C. a făcut un express pe 20 de meciuri de fotbal și toate prognozele ei s-au adeverit. Cota finală a ajuns la 10 206,40. Încă 100% la câștig a adăugat opțiunea ComboBoost. Ca urmare, cota combo finală a săltat la o valoare incredibilă – 20 413.

N.C. are 34 de ani și muncește peste hotare. Ea spune că din copilărie este pasionată de sport și urmărește evoluțiile multor fotbaliști. Tânăra consideră că rezultatul ei de pe 7777.md se datorează norocului.

”Cred că norocul m-a ajutat pentru că nu poți tot timpul să ghicești. Aveam dubii inițial, dar acum m-am convins că este posibil de câștigat. Foarte mult depinde și de noroc. Le doresc succes jucătorilor de pe 7777.md”, a relatat preferata destinului.

N.C. a mai spus că pentru ea, acum, acest câștig este foarte binevenit, deoarece se pregătește să devină mamă.

Loteria Națională o felicită pe câștigătoare și îi dorește succes pe 7777.md! Singurul site autorizat de pariuri sportive din țară, 7777.md, îi bucură permanent pe amatorii de sport cu promoții incendiare și bonusuri generoase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.