Acasă Sport Real Madrid, victorioasă în El Clasico din SuperCupă

Real Madrid, victorioasă în El Clasico din SuperCupă

0

La Riyadh, în Arabia Saudită, a avut loc prima semifinală de SuperCupa Spaniei. Câștigătoarea cupei de anul trecut, FC Barcelona a întâlnit chiar fosta câștigătoare a Supercupei, Real Madrid. La primul El Clasico din postura de antrenor, Xavi nu a reușit calificarea în finală. Deși echipa sa a jucat un fotbal plăcut ochiului, scorul a fost deschis de Vinicius Junior, ca mai apoi în minutul 41 De Jong să marcheze.

Atacantul olandez parcurge cea mai bună formă de când a venit la Barcelona.

În minutul 42, Karim Benzema a adus formația blanco din nou în avantaj. Ansu Fati a dus meciul în prelungiri, golul său din minutul 83 aducând egalarea. Ca și anul trecut, eroul galacticilor din prelungiri a fost Fede Valverde, uruguayanul a marcat golul calificării în minutul 98. 

Până la finalul meciului, Barcelona nu a reușit să mai marcheze, iar seria înfrângerilor consecutive împotriva celor de la Real Madrid ajunge la 5.

În cealaltă semifinală de Supercupă se întâlnesc Atletico Madrid și Athletic Bilbao.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.