Acasă Sport Olandezii s-au calificat la Campionatul Mondial din 2022

Olandezii s-au calificat la Campionatul Mondial din 2022

0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, și ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, au semnat la Moscova Declarația comună a miniștrilor de Externe din Republica Moldova și Rusia cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la semnarea Acordului politic de bază Moldova-Rusia.

Gazdele au marcat cele 2 goluri în ultimele minute ale meciului. Bergwijn a deschis scorul în minutul 84, iar Depay a stabilit rezultatul final în prelungiri.

Olandezii s-au clasat astfel pe primul loc în grupă, iar Turcia va merge la baraj după ce a învins greu reprezentativa Muntenegrului, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0.

Norvegienii vor urmări Mondialul la televizor după ce au terminat pe locul trei în grupă.

Deja calificată, Franța a încheiat preliminariile cu o victorie. „Cocoşii galici” au dispus de Finlanda cu 2-0. Benzema şi Mbappe au marcat în partida jucată la Helsinki.

Ucraina a profitat de înfrângerea Finlandei. „Galben-albaştrii” au învins Bosnia şi Herţegovina cu 2-0 şi vor juca la baraj unde vor lupta pentru un loc la Mondialul din Qatar.

Într-un alt meci, Belgia a remizat cu Ţara Galilor, scor 1-1. „Dracii roşii” erau deja calificaţi, iar Bale şi compania vor evolua la baraj.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.