Acasă Social Reacția Poștei Moldovei la acuzațiile lansate în adresa directorului instituției: „Sunt false...

Reacția Poștei Moldovei la acuzațiile lansate în adresa directorului instituției: „Sunt false și tendențioase”

0

upă ce directorul sucursalei Centrului Poștal Bălți, Vasile Guțu și ex-directorul filialei Agenției Servicii Publice (ASP) din Ialoveni, Ilie Castraveț, l-au acuzat pe directorul general interimar al Poșta Moldovei, Vitalie Zaharia, că i-ar fi somat pe aceștia să se implice în campania electorală a alegerilor prezidențiale în susținerea candidatului Igor Dodon, Poșta Molodvei a dezmințit acuzațiile și le-a calificat drept false și tendențioase.

Potrivit unui comunicat al Poștei Moldovei, pe parcursul anului 2020, au fost desfășurate mai multe anchete pe marginea abaterilor privind gestionarea patrimoniului Întreprinderii, în care a fost vizat Directorul Centrului Poștal Bălți, dl Vasile Guțu.

„Dat fiind faptul că anchetele au constatat încălcări grave și prejudiciabile Întreprinderii, Directorul CP Bălți, Vasile Guțu, prin intermediul acestei conferințe de presă și acuzațiilor false aduse, a încercat să sustragă atenția de la abaterile grave săvârșite, care prezumă atragerea la răspunderea disciplinară și materială ce-i revine în acest sens”, se arată în comunicat.

De asemenea, instituția specifică că nu au fost desfășurate acțiuni cu caracter politic în campaniile electorale.

Amintim că, astăzi, 13 ianuarie, conducătorul Poștei Moldovei Bălți Vasile Guțu și ex-directorul filialei Agenției Servicii Publice (ASP) din Ialoveni, Ilie Castreveț au declarat în cadrul unei conferințe de presă că au fost somați să se implice în campania electorală a alegerilor prezidențiale din toamna 2020 în susținerea candidatului Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.