Acasă Istorii din spatele culisei Reacția Ministerului Sănătății referitor la ”cazurile pierdute” de COVID-19, înregistrate astăzi în...

Reacția Ministerului Sănătății referitor la ”cazurile pierdute” de COVID-19, înregistrate astăzi în raionul Glodeni

0

După ce prim-ministrul, Ion Chicu, anunța astăzi că în raionul Glodeni a fost înregistrat doar un caz pozitiv de COVID-19, iar Consiliul raional anunța că de fapt au fost înregistrate 6 cazuri noi, Ministerul Sănătății vine cu o nouă cifră: 8 cazuri noi în raionul Glodeni!

Contactat de SafeNews.md pentru o reacție, purtărorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat a declarat că astăzi, 16 aprilie, în raionul Glodeni au fost identificate 8 cazuri noi de Covid-19.

Ulterior, după ce reporterul SafeNews.md a întrebat dacă cunoaște de ce Premierul a vorbit de un singur caz, înregistrat în raionul Glodeni, Cristina Stratulat a venit cu o nouă cifră, rectificând că ar fi vorba totuși de un singur caz.

Nu este clar deocamdată dacă este vorba despre o greșeală sau despre mușamalizarea situației reale, înregistrate în țară, cert este că nu avem parte o transparanță reală pe caz.

Amintim că pe pagina oficială de facebook Consiliul Raional Glodeni a indicat că astăzi, 16 aprilie, în raion au fost înregistrate 6 cazuri noi de coronavirus.

Află mai multe detalii: Cinci cazuri de COVID-19 s-au „pierdut pe drum” de la Glodeni până la Chișinău

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.