Acasă Comunicate de presă Punctul Leușeni, cel mai preferat de călători: Circa 19.000 de traversări

Punctul Leușeni, cel mai preferat de călători: Circa 19.000 de traversări

0

Punctul de trecere a frontierei Leușeni rămâne a fi cel mai preferat de către călători, fie când planifică vacanța peste hotare sau venirea în Moldova.

Astfel, potrivit Poliției de Frontieră, în prima zi de august au fost înregistrate cele mai multe traversări de persoane de la începutul perioadei estivale – 18.947 de treceri.

Polițiștii de frontieră împreună cu vameșii au activat la capacitate, fiind aplicate un șir de acțiuni menite să asigure trecerea rapidă a frontierei de stat:

– Folosirea la maxim infrastructura PTF-ului (deschiderea spre circulație a tuturor arterelor de control disponibile);

– Suplinirea locurilor de muncă și asigurarea cu echipamente speciale de verificare a documentelor; etc.

În context, călătorii sunt îndemnați să diversifice alegerea punctelor de trecere pentru a nu supraîncărca doar pe unele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.