Acasă Comunicate de presă VIDEO // Activitatea unui cazinou ilegal din capitală, sistată: Momentul reținerii

VIDEO // Activitatea unui cazinou ilegal din capitală, sistată: Momentul reținerii

1

Polițiștii au deconspirat activitatea ilegală a unui cazinou, care era amenajat într-o clădire din sectorul Râșcani al capitalei. Potrivit poliției, sala de jocuri aparținea unui bărbat de 35 de ani din capitală și era dotată cu sisteme de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Zilnic, sala era vizitată de un număr mare de persoane, iar acces aveau doar cei recomandați. Miza minimă pentru joc era de 1.000 de lei.

În momentul intervenției polițiștilor, în sală se aflau circa 25 de persoane care consumau alcool și jucau, fără a ține cont de măsurile obligatorii anti-COVID.

Oamenii legii au ridicat de la fața locului 4 mese de joc, peste 1.500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală, un calculator și bani.

Organizatorul nu este la prima abatere și este documentat pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător. Iar pentru ignorarea măsurilor anti-COVID toate persoanele urmează a fi documentate conform legislației.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.