Acasă Alegeri 2020 PUN propune PAS, Platformei DA și blocului „Unirea” crearea grupurilor de monitorizare...

PUN propune PAS, Platformei DA și blocului „Unirea” crearea grupurilor de monitorizare la secțiile de votare deschise pentru transnistreni

0

Partidul Unității Naționale invită Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr și Blocului electoral Unirea să-și consolideze forțele și să creeze grupuri mobile care vor monitoriza procesul electoral la cele 42 de secții de votare deschise pentru locuitorii din stânga Nistrului la scrutinul de duminică.

Potrivit unui comunicat al PUN, monitorizarea procesului de vot în aceste secții este necesar ținând cont de faptul că la toate scrutinele anterioare au fost înregistrate numeroase cazuri de încălcare a legislației electorale, inclusiv de corupere a alegătorilor.

Grupurile mobile urmează să completeze misiunea observatorilor prin înregistrarea și raportarea încălcărilor electorale care au loc în preajma secțiilor de votare, dar și în raza localităților unde au fost deschise aceste secții.

Amintim că CEC a decis crearea a  42 de secții de votare pentru locuitorii din stânga Nistrului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.