Acasă Uncategorized VIDEO// Căuta un „killer cu experiență în Donbass”. O femeie din Chișinău,...

VIDEO// Căuta un „killer cu experiență în Donbass”. O femeie din Chișinău, reținută după ce a comandat omorul unui bărbat

0

O locuitoare a capitalei a fost reținută pentru pregătire de omor intenționat, din interes material, la comandă. Femeia a intrat în vizorul SIS, după ce s-a implicat în căutarea unui „killer” cu experiență de luptă în Donbass, care urma să „lichideze” un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani.

Un ofițer sub acoperire a fost infiltrat drept pretins „killer”, urmând ca pentru o sumă de bani să „execute” omorul.

Comanditara a fost reținută în flagrant, în momentul transmiterii celei de-a doua tranșe de bani.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost reținută preventiv pentru 72 de ore, urmând ca procurorii să-i înainteze învinuirea și să prezinte în instanță demersul la arest.

Pentru aceste acțiuni, legislația prevede până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.