Acasă Politic PSDE se plânge că PAS i-ar racola primarii. Reacția formațiunii politice

PSDE se plânge că PAS i-ar racola primarii. Reacția formațiunii politice

0

Partidul Social Democrat European (PSDE) se plânge că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar racola primarii, șantajându-i cu finanțările pentru dezvoltarea localităților, inclusiv din fonduri europene și bani publici.

Liderul PSDE, Ion Sula, s-a referit inclusiv la situația de la Hâncești, unde săptămâna trecută o parte dintre liderii săi din localități au trecut la formațiunea de la guvernare, scrie Realitatea.md.

„Toate acțiunile PAS sunt din cauza fricii. Ați condamnat traseismul politic sau deja îl promovați?”, a spus Sula.

Liderul PSDE a menționat că formațiunea pe care o va conduce se va adresa partenerilor internaționali, inclusiv cei din România, dar și ambasadele străine acreditate și organizațiile internaționale care activează în R. Moldova.

Potrivit Adrianei Vlas, purtătoarea de cuvânt a PAS, a răspuns scurt că declarațiile liderilor PSDE „sunt minciuni populiste”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.