Acasă Sport Proiectul în care Conor McGregor va investi peste 120 de milioane de...

Proiectul în care Conor McGregor va investi peste 120 de milioane de euro

0

Conor McGregor (33 de ani), cel mai bine plătit sportiv al planetei, este pregătit să investească peste 120 de milioane de euro într-un proiect imobiliar impresionant.

În ultimii doi ani, Conor McGregor le-a luat fața lui Leo Messi, Cristiano Ronaldo sau Lewis Hamilton în topul celor mai bine plătiți sportivi din lume. Luptătorul a încasat 180 de milioane de euro în 2021 și este gata să investească o mare parte din această sumă într-un proiect ”faraonic”, în Dublin, transmite SafeNews.md cu referire la digisport.ro.

Conor McGregor investește peste 120 de milioane de euro într-un proiect imobiliar în Dublin

McGregor a achiziționat un teren de 20 de milioane de euro la periferia Dublinului, pe care intenționează să construiască un întreg cartier, informează Sunday World.

Acesta ar include aproximativ 300 de locuințe, o sală de sport și mai multe spații comerciale.

Pentru ca visul lui McGregor să devină realitate este nevoie de peste 100 de milioane de euro, fără a fi luată în calcul suma pe care a plătit-o pentru teren.

În timp ce așteaptă să primească undă verde pentru demararea proiectului, luptătorul irlandez a apelat deja la o firmă de arhitectură care să înceapă conturarea primelor construcții.

Conor McGregor și-a cumpărat recent un iaht de lux, în valoare de 3,5 milioane de euro

Ultima mare achiziție a excentricului sportiv este un iaht de lux, realizat de producătorul italian Lamborghini în colaborare cu Tecnomar, în valoare de circa 3,5 milioane de euro.

Conform publicației belgiene 7sur7, modelul numit „Tecnomar pentru Lamborghini 63” are 19 metri, 4,000 de cai putere, cântărește 24 de tone și poate atinge o viteză maximă de 111 km/h.

Irlandezul s-a deplasat personal în Italia pentru a-și putea ridica noua jucărie, denumită și „Supermașina Apelor”. McGregor a cheltuit și 500,000 de euro pentru a o personaliza după gusturile lui. Printre altele, atletul a ales ca nuanța predominantă să fie verde, în cinstea țării sale.

McGregor mai deține un iaht de lux, „Prestige 750”, cotat la 3 milioane de euro, pe care l-a pus la vânzare pentru a cumpăra un local în țara sa natală.

McGregor este gata să revină în ring, în 2022

Conor McGregor nu a mai pășit în ring din iulie, atunci când a pierdut prin KO tehnic în fața americanului Dustin Poirier.

Luptătorul irlandez încă trece prin procesul de recuperare după ce și-a fracturat tibia în lupta contra ultimului său adversar și pare că vrea să revină în UFC la o categorie de greutate superioară, având în vedere ultimele transformări.

Pe contul personal de Instagram, „The Notorious” a publicat mai multe fotografii cu noul său aspect, unul total diferit față de cel cu care a obișnuit în cariera sa. McGregor a pus foarte multă masă musculară în doar câteva luni, impresionându-și fanii în comentarii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.