Acasă Justiţie Procurorul general a mers la Președinție: Precizările Maiei Sandu

Procurorul general a mers la Președinție: Precizările Maiei Sandu

0

Situația din sectorul justiției și modul în care se derulează reforma instituțiilor de drept, inclusiv a organelor Procuraturii, a fost discutată de președintele Maia Sandu cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo. Discuția a avut loc în cadrul unei ședințe de lucru.

„Mi-am expus viziunea asupra reformei justiției și am accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituția Procuraturii”, a menționat Maia Sandu, citată într-un comunicat de presă.

Potrivit Președinției, în mod special, șefa statului s-a referit la independența actorilor din sector, ca element-cheie al actului justiției și ca o condiție indispensabilă pentru a recăpăta încrederea cetățenilor în sistem.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.