Acasă Justiţie Procurorii vor cere arest pentru primarul din Trușeni și alți 2 reținuți

Procurorii vor cere arest pentru primarul din Trușeni și alți 2 reținuți

0

Procurorii vor cere astăzi, 15 septembrie, mandate de arest pe numele primarului de Trușeni, arhitectului-șef și ex-șefului Întreprinderii Municipale a Primăriei. Potrivit CNA, agentul economic a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției și a fost eliberat.

Demersurile urmează a fi examinate de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Ulterior, CNA va reveni cu detalii despre ziua și ora ședinței de judecată.

Marți, 14 septembrie, CNA a descins cu percheziții la Primăria Trușeni. Astfel, primarul comunei, arhitectul-șef, fostul șef al întreprinderii municipale a Primăriei și un agent economic sunt cercetați de CNA și procurorii anticorupție în cadrul mai multor dosare de corupție.

Totodată, CNA a documentat o încercare de preluare abuzivă a unor proprietăți care aparțin unei locuitoare de 73 de ani a comunei Trușeni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.