Acasă Comunicate de presă Procuratura vine cu noi detalii în cazul contrabandei cu valută de la...

Procuratura vine cu noi detalii în cazul contrabandei cu valută de la Leușeni. Încă 50 de mii de euro depistați

0

Procuratura Generală a Republicii Moldova oferă noi informații despre cazul de contrabandă cu valută descoperit la vama Leușeni. Alte zeci de mii de euro au fost depistate în autocamionul implicat în cazul de contrabandă cu valută.

Procuratura Generală informează că banii au fost găsiți după o cercetare realizată recent de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Astfel, după ce torpedoul camionului a fost dezasamblat au fost depistate încă 50 de mii de euro. Banii erau împachetați și ascunși corespunzător. Aceștia au fost sechestrați și transmiși organelor competente ale statului.

Amintim că, în dimineața zilei de 18 aprilie, la postul vamal Leușeni, procurorii și vameșii au demascat o schemă de contrabandă cu peste 1,5 milioane de euro. În prezent, șoferul autocamionului implicat în infracțiune este cercetat în stare de arest.

Mai multe detalii: Noi detalii despre cei 1,5 mln de EURO, la Leușeni. Cui aparține TIR-ul și ai cui ar fi banii

Citește și: Legăturile dintre Igor Dodon, Dorin Damir, Constantin Țuțu și reprezentantul companiei de mărfuri în tirul cărora au fost depistați cei 1,5 mln de euro

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.