Acasă Alegeri 2020 Primele rezultate la o secție închisă: Cine a luat cele mai multe...

Primele rezultate la o secție închisă: Cine a luat cele mai multe voturi

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) informează despre faptul că secția de vot din Tokyo, Japonia, este prima secție care și-a încheiat activitatea. În total, la această secție, și-au exercitat dreptul la vot 30 de alegători, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.

Potrivit rezultatelor preliminare, care au ajuns în posesia ZdG, la Tokyo, cele mai multe voturi au mers către Maia Sandu. Pentru lidera PAS au votat 27 de alegători, iar pentru Igor Dodon – doar trei.

Totodată, CEC informează despre faptul că și-a încheiat activitatea, cu ceva timp în urmă, și secția de votare din China.

La moment, sunt înregistrate aglomerații la unele secții de votare din străinătate în Belgia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, România, Federația Rusă, Portugalia, Spania, Regatul Țărilor de Jos, Turcia, Marea Britanie și Israel.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.