Acasă Politic Primarul de Bălți a fost alungat din prezidiul Consiliului Municipal

Primarul de Bălți a fost alungat din prezidiul Consiliului Municipal

0

Primarul municipiului Bălți, Alexandru Petkov, a fost alungat din prezidiul Consiliului Municipal. Pentru prima dată în istorie, a fost votată o astfel de decizie.

Hotărârea a fost votată de consilierii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și Partidul Schimbării, scrie Nordnews.md.

Propunerea a venit din partea alesului local, Maxim Moroșan membrul fracțiunii PSRM.

„Dat fiind faptul că Alexandr Petkov, care a presat consilierii, ceea ce ne-a dus în eroare în momentul în care i-am oferit toată încrederea, omul care a refuzat să ofere raportul în fața bălțenilor după 100 de zile de muncă, și ținând cont că și la Chișinău are loc acest lucru, vin cu propunerea ca omul care nu corespunde cu funcția sa, să-l scoatem din prezidium”, a menționat Maxim Moroșan.

Decizia Consiliului municipal nu l-a lăsat fără replică pe primarul orașului Bălți, Alexandru Petkov.

„Circul rămâne circ, mie îmi este indiferent unde ar trebui să mă aflu în sală. Eu am fost ales de către bălțeni. Avem de lucru și trebuie să muncim, orașul așteaptă rezultate. Nu doriți să stau acolo, voi sta în altă parte. Aștept de la voi decizii rezonabile, precum le aștept deja de patru luni. Haide-ți să muncim”, a declarat primarul.

Alexandr Petkov a candidat la alegerile locale din 5 noiembrie 2023, înaintat din partea Partidului Nostru. Acesta a câștigat încrederea bălțenilor, în turul doi al alegerilor din 19 noiembrie, cu votul a peste 15.000 de bălțeni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.